Lars van Meijel eindigt als 7e in het Cazoo Classic en Calum Hill wint!

Wat een prachtige prestatie van Lars van Meijel in Engeland en wel in het Cazoo Classic. De 27-jarige wist met een laatste ronde van 68 slagen op de zevende plek te eindigen en verdiende iets meer dan 34.000 euro. Het was de enige bogey in zijn ronde op 10 die hem niet op 14-onder maar op 13-onder liet eindigen. De spelers op 14-onder werden gedeeld derde.

Van Meijel die het toernooi begon met een niet al te beste ronde van +1 werd gedurende het toernooi steeds beter. Op de tweede dag werden het 68 slagen en op dag drie zelfs 66. Hij eindigde uiteindelijk met 13-onder par op drie slagen van de winnaar Calum Hill.

Wil Besseling eindigde op de gedeelde 29e plaats en Darius van Driel werd in Engeland 47e. De twee eindigden op 8 en 4-onder par.

In de Race van Dubai, de algemene ranking van de Europese Tour, staat Van Driel 78e, Luiten 90e, Besseling 97e en Van Meijel 164e. De laatste heeft nog wat goede eindklasseringen nodig wil hij volgend jaar zonder kwalificatietoernooien blijven spelen op de Europese Tour.

Hill (foto) won het toernooi met een eindscore van 16-onder par net voor de Fransman Alexander Levy die met 15-onder het toernooi eindigde. Richaqrd Bland, Jamie Donaldson, Rasmin Højgaard en Callum Shinkwin werden met 14-onder gedeeld derde.

Lars van Meijel knalt verder omhoog in klassement in Engeland waar Højgaard leidt!

Besseling en Van Driel onder par Van Meijel er boven en Bland leidt!