Lars van Meijel eindigt als 13e in Zwitserland Ricardo Santos wint

Met een laatste ronde van 69 slagen is Lars van Meijel in het Swiss Challenge in Zwitserland met 8-onder par op de gedeelde 13e plek geëindigd. De Nederlander wist op de laatste dag nog 4 birdies te maken maar ad ook twee bogeys voor een ronde van 2-onder par.

Daan Huizing ging ook in 69 slagen rond en eindigde met 6-onder par met 2 slagen meer dan Van Meijel op de gedeelde 19e plaats.

Wil Besseling eindigde als 39e in Zwitserland. Hij was aardig op weg naar een ronde onder par na
drie birdies en drie bogeys met nog drie holes te gaan, helaas was het de dubbel bogey op de 18e die hem op +2 voor zijn ronde liet eindigen en 1-onder voor het toernooi.

De wedstrijd werd verrassend gewonnen door Ricardo Santos (foto boven). De Portugees wist met 7 birdies en 1 bogey met 65 slagen en 15-onder voor het toernooi zijn laatste ronde te eindigen. Het was niet de laagste ronde van de dag die kwam op naam van de Spanjaard Pep Angles met 64 slagen.

Van Meijel verdiende met zijn 13e plek ruim 3100 euro. Voor Huizing en Besseling waren er cheques van ruim 2100 en 1100 euro. De winnaar Santos kon een cheque maar naar huis nemen van bijna 30.000 euro.