KLM Open 2018

KLM Open- Pro-Am met plezier, les en getopte ballen

Op woensdag de dag voor het echte toernooi van het KLM Open werd een pro-am gespeeld. De professionals gaan dan met wat amateurs de baan in. Zo waren onder andere Padraig Harrington, Marcel Siem, Thonghai Jaidee, Paul Dunne, Alvaro Quiros, Lee Westwood (foto) en David Howell te zien. Het publiek en de medespelers kon zo de professionals verschillende ballen zien putten op de green om alvast te wennen en aan de eventuele richting die zij moeten geven als de vlaggen eenmaal gestoken zijn.

Voor een amateur is het natuurlijk fantastisch als je met een bekende professional de baan in mag. Zo wist Harrington met wat aanwijzingen een swing van een speler te tunen. Hij sloeg daarna direct mooiere balvluchten. Veel amateurs genoten om samen met een professional de baan van de Dutch te mogen spelen maar de spanning zorgde naast een glimlach ook voor veel getopte ballen op de fairway. De baan lag er op het eerste gezicht goed bij maar de rough was best zwaar, was het commentaar van met name de amateurspelers.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”6″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”1″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]