KLM Open 2013

KLM Open – Miguel Angel Jiménez neemt de leiding, Besseling beste Nederlander!

12-09-2013-luiten

12-09-2013-luitenEen beetje tegenvallende resultaten voor de Nederlanders na de eerste ronde van het KLM Open. Van de 16 wisten er slechts 4 hun ronde onder par te spelen op de Kennemer. Wil Besseling, die vroeg startte, wist in 3-onder het clubhuis te bereiken. De gebroeders Richard en Robin kind gingen net als Joost Luiten (foto) rond in 1-onder. Besseling deelt daarmee de 9e plek en Luiten en de gebroeders Kind de 31e plaats. Maarten Lafeber en Robert-Jan Derksen ging in par rond en staan daarmee gedeeld 59e.

Voor Floris de Haas, amateur David van Dungen en Jurrian van der Vaart (+2) moet de tweede ronde onder par geëindigd worden willen zij er in het weekend nog bij zijn. Voor de amateurs Lars van Meijel, Rown Caron (+3) Michael Kraaij (+5) en Inder van Weerelt (+5), Robbie van West (+6), Xavier ruiz-Fonhof (+9) en Nicolas Nube (+12) zal het erg moeilijk worden of zelfs bijna onmogelijk om nog de cut te halen.

Miguel Angel Jiménez nam de leiding in het toernooi. De Spanjaard heeft 1 slag voorsprong op zijn langdgenoot Pablo Larrazabal en Damien McGrane, David Howell, Fabrizio. Gary Orr en Robert Allenby.