Justin Rose wint het Farmers Insurance Open en Woods?

Tiger Woods is als 20e geëindigd in het Farmers Insurance Open. Met 67 slagen op de laatste dag had hij zijn beste ronde van het toernooi. “Ik moet nog een beetje warm worden!”, was Woods commentaar. Gezien zijn spel van de afgelopen 4 ronden is er nog wel wat verbetering nodig en met name toch weer zijn afslagen. Met een percentage van 55% fairway raken is dat wat aan de lage kant maar zijn slagen naar de green waren van waar dan ook weer fabuleus.

Justin Rose verstevigde zijn nummer 1 plek in de wereld ranking. De Engelsman had niet echt een zeer sterke laatste ronde met opnieuw 69 slagen maar wist het toernooi met 21-onder wel binnen te slepen. Waar Rose ruim 66% van de greens in regulation sloeg had Woods ruim 83% gehaald. De Australiër Adam Scott werd tweede in het toernooi met 19-onder. De 38-jarige Scott maakt wel een progressie door met een 18e plek in het World Golf Championships-HSBC Champions een 10e plek in THE CJ CUP @ NINE BRIDGES en nu een tweede plaats in het Farmers.

In de wereld ranking bleef Rose op de nummer 1 plek staan en dat al voor de 7e week. Brooks Koepka staat daar tweede voor Dustin Johnson. Justin Thomas staat 4e voor Bryson DeChambeau.