Het eerste golfnieuws

John Daly neemt cd op

ImageVolgende maand verschijnt er een CD waarop John Daly te horen is. Hij heeft samen met vrienden van Hootie and the Blowfish een album gemaakt met verschillende muzieksoorten.

Daly?s levenswijze doet niet onder voor die van een ruige rocker: slechte huwelijken, gokpartijen en teveel drank zijn typerend voor zijn stijl. Deze week speelt Daly in het Bay Hill Invitational. In 1998 deed hij ook mee aan het toernooi en liet toen 6 ballen achter elkaar verdwijnen in het meer naast hole 6. Met 18 slagen werd het de slechtste hole in zijn carri?re.

De reden dat Daly zo populair is bij het golfpubliek is zonder twijfel gelegen in het feit dat Daly een gewone man is met zijn zwakheden. Zijn scheidingen, zijn drinkprobleem en zijn overgewicht zijn heel herkenbaar voor het grote publiek. Acht maanden geleden is Daly voor de vierde maal getrouwd en het lijkt erop dat het gezinsleven hem op het goede pad houdt. Als eerbetoon aan zijn ex-vrouwen heeft Daly overigens de song ?My Exes Wear Rolexes? opgenomen. Of hij goed kan zingen is zeer de vraag, maar vervelen doet?ie nooit, die Daly.