ISPS HANDA World Invitational: Van Driel knalt naar vierde plek in Noord-Ierland waar Smith leidt!

Opnieuw een superronde van Darius van Driel in Noord-Ierland! De 32-jarige Nederlander wist met opnieuw 65 slagen de golfbaan van de Galgorm Castle & Massereene te verlaten en staat nu met 10-onder gedeeld vierde in het ISPS HANDA World Invitational.

Wil Besseling zakte helaas flink wat plaatsen in het toernooi. Met zes bogeys en drie birdies eindigde hij zijn derde ronde met +3 en zakte daardoor 33 plekken naar de gedeelde 53e plaats en voor hem is het toernooi na een tweede cut helaas voorbij! Eerder miste Lars van Meijel na twee ronden met 1 slag te veel de cut in het toernooi.

De Engelsman Jordan Smith (foto) kwam met 62, 68 en 65 slagen met 15-onder bovenaan het klassement te staan. De 28-jarige heeft 1 slag voorsprong op zijn landgenoot David Horsey en 4 op de Australiër Daniel Hillier. Van Driel staat dus met 10-onder op slechts 5 slagen van de leider en als hij ook zijn vierde en laatste ronde ergens rond de 65 slagen kan maken kan er zelfs een overwinning inzitten voor de Nederlander.