Huizing stijgt maar Van West zakt in klassement in Spanje! Gaat Manassero winnen?

Daan Huizing heeft na de derde ronde de gedeelde 35e plek bereikt in het klassement van het Challenge Costa Brava. De 30-jarige wist vooral op de eerste 9 holes te scoren waar hij op drie holes na birdies wist te maken! De drie bogeys op de laatste 9 van de Emporda golfbaan zorgden er dus voor dat hij met 68 slagen zijn ronde eindigde.

De score van Robbie van West op de eerste dag met 66 slagen heeft hij nog niet kunnen evenaren of kunnen verbeteren. Werden het 75 slagen in de tweede ronde op de derde dag werden het 72 slagen waardoor hij nu met par de 53e plaats deelt.

De Italiaan en oud winnaar van diverse toernooien op de European Tour, Matteo Manassero (foto), klom naar de gedeelde tweede plaats en wat gunnen wij hem een overwinning! Toen hij professional was geworden werd hij de jongste winnaar in de geschiedenis van de European Tour met een overwinning in de Castello Masters in 2010 op 17-jarige leeftijd en 188 dagen. Vervolgens won hij nog vier titels waaronder het 2013 BMW PGA Championship.

Met 14-onder heeft hij 1 slag achterstand op Ricardo Gouveia. De 30-jarige Portugees heeft tot nu toe iedere ronde ruim onder par weten te stelen. Met 65, 67 en 66 slagen kwam hij op 15-onder par.

Uitstekende start van Robbie van West in Spanje!

  Van West en Huizing door in Spanje