Het eerste golfnieuws

Het Nationale Golf Congres 2002 ‘Slag naar Verandering’

ImageOp 22 maart a.s. organiseert de Nederlandse Vereniging van Exploitanten van Golfaccommodaties (NVG) haar jaarlijkse Nationale Golf Congres te Soestduinen (gem. Utrecht), met als titel ‘Slag naar Verandering’.

Op het congres etaleert de NVG haar visie op de veranderende verhoudingen in een constant bewegende samenleving. Met aandacht voor de ontwikkeling in de markt, voor Europa, automatisering, kwaliteit en onderhoud.

Op het congres zal de offici?le presentatie plaatsvinden van de EGCOA (European Golf Course Owners Association), een nieuw Europees samenwerkingsverband van golfbaanexploitanten in Nederland (NVG), Groot-Britanni? (AGCO), Duitsland (BVGA) en Ierland (IGCOA).

Sprekers op het congres zijn ondermeer Jay Curry, Bart van Luijk en Vivien Saunders.
De NVG Award 2002 zal dit jaar worden toegekend aan Golfbaan Spaarnwoude. Het is een prijs die jaarlijks wordt toegekend aan een organisatie of persoon die zeer veel betekent voor de ontwikkeling en promotie van golf in Nederland.

Naast het congresprogramma is een Expomarkt, waar leveranciers het laatste nieuws op het gebied van apparatuur, materialen, machines, kennis en automatisering tonen.

De NVG, met ruim 60 aangesloten golfbanen in Nederland en Belgi?, is belangenbehartiger voor degenen die verantwoordelijk zijn voor de exploitatie van golfaccommodaties (commerci?le – en verenigingsbanen).

Inlichtingen congresprogramma: www.forecommunication.nl