Het eerste golfnieuws

Guido van der Valk opnieuw sterk in Luxemburg

ImageHet werd exit voor Hayo Bensdorp en Ralph Miller in het Luxemburg Open. De enige die er het weekend ook bij mag zijn is Guido van der Valk (foto). Met -9 deelt hij na twee dagen spelen de 4e positie. Van der Valk maakte vrijdag 6 birdies en slechts 2 bogies.

Hayo Bensdorp eindigde zijn tweede ronde op +3 en kwam daarmee voor het toernooi op +5 en de 199e plaats. Helaas was zijn totaal aantal slagen te hoog om de cut te halen.

Ralph Miller maakte na zijn 75 op de eerste dag nu een ronde van 69 slagen en kwam daarmee gelijk aan par voor de wedstrijd. Miller eindigde als gedeeld 81e maar ook voor hem geldt dat hij een aantal slagen teveel heeft om te kunnen deelnemen aan de ronden die in het weekend worden gespeeld.

De leiding is na twee dagen in handen gekomen van de Engelsman James S Lee, hij eindigde zijn ronde met 65 slagen en kwam daarmee op -13 voor het toernooi. Een zeer sterke prestatie op de tweede dag werd neergezet door de Belg Nicolas Colsaerts, hij ging rond in 63 slagen en staat met -12 op de tweede plaats.