Equipment nieuws

Golf Pride kondigt de Honorary Starter Limited Edition Grip aan

Aangepaste MCC PLUS4 viert de eerste Major in Augusta

(Pinehurst, NC.) Golf Pride, een toonaangevende speler in grips, viert de jaarlijkse reis naar Augusta, met de onthulling van zijn 2024 Honorary Starter grip, een herdenkingsversie van de MCC Plus4™ die vanaf 8 april verkrijgbaar is bij geselecteerde retailers. Golf Pride heeft een lange en roemrijke geschiedenis van succes in Augusta, met zijn eerste overwinning in het toernooi van 1967. In de afgelopen 56 jaar heeft Golf Pride het vertrouwen gekregen van de handen van 43 kampioenen, waaronder een ongekende reeks van 17 opeenvolgende overwinningen tussen 1987 en 2003.

De MCC-collectie van Golf Pride is de meest gebruikte golf grip ter wereld. Dit geldt zowel op amateurniveau als op alle professionele tours over de hele wereld. Sterker nog, MCC zal worden vertrouwd door veel van de atleten die deelnemen aan het toernooi van 2024. Golf Pride verwacht dat MCC in de handen zal zijn van minstens 80% van de spelers in Augusta, waarbij MCC 30% van die spelers vertegenwoordigt.

Als zodanig is deze grip ontworpen om het prestige, de lore en de mystiek van het toernooi op te roepen en een eerbetoon te brengen aan het succes van zowel Golf Pride als MCC door de jaren heen in Augusta. Net als alle MCC Plus4-modellen is het een hybride golf grip ontworpen met een groter onderste handgedeelte dat vier extra wraps van tape simuleert om lichtere gripdruk, verminderde spanning en verhoogde snelheid aan te moedigen.

“Het eerste major kampioenschap van het seizoen is hier en we zijn trots dat we door de handen van zoveel voormalige kampioenen zijn vertrouwd in de roemrijke geschiedenis van het evenement,” zegt James Ledford, President van Golf Pride. “De legendes die de afgelopen 60 jaar voor onze grips hebben gekozen, zijn een testament van de innovatie, kwaliteit en duurzaamheid van ons merk. De Honorary Starter brengt hulde aan het verleden en maakt gebruik van de moderne technologie die Golf Pride het meest herkenbare gripmerk ter wereld heeft gemaakt.”

Het limited edition ontwerp van 2024 zal verkrijgbaar zijn in zowel standaard als midsize.