Diskwalificatie voor Rory Sabbatini na sticker op clubhoofd!

Gediskwalificeerd worden omdat je vergeten ben om een sticker van het clubhoofd te halen en dat gebeurde Rory Sabbatini. Na een ronde van 68 slagen in het RSM Classic werd zijn score van het leaderbord afgehaald want wat er zat nog een sticker op een zijn houtjes in zijn tas. De sticker wordt vaak gebruikt om te kijken hoe de clubsnelheid is.

Of de sticker op de club eventueel voor meer afstand had gezorgd is niet belangrijk, het mag gewoon weg niet, zie regel 4.1. Sabbatini merkte het zelf op en melde dit bij de wedstrijdleiding die hem daardoor helaas moest diskwalificeren.