De Golf-Runner: makkelijk maneuvreren op de golfbaan

Hét nieuwe vervoermiddel voor op de golfbaan. Deze elektrisch aangedreven step biedt een innovatieve beleving in het verplaatsen naar verschillende holes.

Op dit moment hebben al 250 golfbanen in Amerika deze duurzame, milieubewuste step in gebruik. De golfer van deze tijd heeft behoefte aan een vernieuwende wijze van verplaatsing op de golfbaan. Dit maakt de Golf-Runner mogelijk en eindelijk is deze nu ook in Nederland verkrijgbaar!

De Golf-Runner is niet zomaar een gadget, het garandeert u comfort en luxe!

Speel 18 holes in 2 uur en 35 minuten!

Waarom kiezen voor de Golf-Runner op uw golfbaan?

Wanneer u voor de Golf-Runner kiest, kiest u voor: Goede service, een passend verdienmodel, betrouwbaarheid, 1 jaar garantie, snelle en vriendelijke klantenservice en uiteraard denken wij met u mee.

Is uw golfbaan toe aan een upgrade en vindt u het belangrijk dat de nieuwe generatie blijft golfen of juist gaat golfen dan is de Golf-Runner het perfecte gadget. Het geeft meer spanning, plezier en snelheid aan jonge spelers tijdens het spel. Natuurlijk is het voor elke leeftijd een must en al helemaal nu we de zomer tegemoet gaan. Waai straks uit op de Golf-Runner tijdens de 18 holes die u afgaat en ervaar nog meer speelplezier. Klanten die u voor waren, gaven aan dat ze actiever zijn in hun spel op de Golf-Runner dan op de buggy en dit als zeer prettig ervaren.

Omdat de speler de golfbaan sneller kan afleggen, kunt u meer spelers op dezelfde dag ontvangen, waardoor de omzet wordt verhoogd. Tevens kan de verhuur van de Golf-Runner uw omzet verhogen en heeft u de investering binnen no time terugverdiend.

Enthousiast geworden en behoefte aan meer informatie?

Twijfel niet en plan snel een afspraak met ons in, via: 06-22019435 of mail naar info@golf-runner.nl.

Volg ons op Instagram: https://www.instagram.com/golf_runner/
Volg ons op Facebook: https://www.facebook.com/Golf-Runner-100444318707086