KLM Open 2007

De Boer Tenten en Maison van den Boer sluiten meerjarenovereenkomst met KLM Open

11-06-2007-maisondeboer-klein.jpg11-06-2007-maisondeboer-klein.jpg

Eindhoven, 10 juni 2007 – De Boer Tenten en Maison van den Boer hebben een meerjarenovereenkomst gesloten met het KLM Open. De overeenkomst met Maison van den Boer loopt tot en met 2008 en die met De Boer Tenten tot en met 2009. Beide partijen zullen tevens als sponsor optreden.

Het KLM Open 2007 wordt gehouden van 23 tot en met 26 augustus en vindt plaats op de Kennemer Golf & Country Club in Zandvoort. De Boer Tenten is al vele jaren bij het toernooi betrokken en levert voor deze editie meer dan 6500 vierkante meter tijdelijke accommodatie op verschillende locaties op de Kennemer. Maison van den Boer zal zowel de publieks- als VIP catering voor haar rekening nemen. Dit geldt trouwens ook voor het KLM Ladies Open. 11-06-2007-maisondeboer-klein.jpgDaan Slooter, toernooidirecteur van het KLM Open en KLM Ladies Open: ‘De kwaliteit en uitstraling van De Boer Tenten en Maison van den Boer zorgt mede voor de uitstraling van het KLM Open als toonaangevend toernooi op de Europese Tour. Wij zijn blij dat we de volgende jaren met deze partijen beide toernooien nog verder kunnen ontwikkelen.'

Wouter Zick, directeur De Boer: ‘De Boer Tenten heeft al vele jaren een goede relatie met het KLM Open. Het afsluiten van deze overeenkomst bevestigt dit. Door de kwalitatief hoogwaardige organisatie en de internationale allure van het toernooi is het een platform dat goed past bij onze onderneming'.

Jeroen Enzerink, algemeen directeur Maison van den Boer: ‘Deze samenwerking past in ons beleid om jaarlijks enkele hoogwaardige, meerdaagse sportevenementen te verzorgen. Het KLM Open én haar professionele organisator This Is Golf staan garant voor een wederzijds succes'.

Over De Boer

De Boer is marktleider in de verhuur van tijdelijke accommodatie ten behoeve van onder andere grootschalige evenementen en festivals, opslag, bagageafhandeling op luchthavens en tijdelijke winkels. Opgericht in 1924 en met hoofdkantoor in Alkmaar, heeft het bedrijf eigen kantoren in onder andere Duitsland, Groot-Brittannië, België, Frankrijk, Spanje en Zweden. De Boer heeft internationaal meer dan 350 medewerkers en tijdens het hoogseizoen loopt dit nog eens met 150 tijdelijke krachten op. NPM Capital is sinds augustus 2005 grootaandeelhouder.

Over Maison van den Boer

Maison van den Boer (opgericht in 1906) maakt onderdeel uit van de Koninklijke Van den Boer Groep uit Veghel. Zij is de Nederlandse marktleider op het gebied van exclusieve partycatering en verzorgt daarnaast sport- en entertainmentvenues, alsmede meerdaagse sport- en cultuurevenementen. Maison van Den Boer (550 medewerkers) realiseerde in 2006 een omzet van € 51 miljoen.

Foto: vlnr. Noud van den Boer, Jeroen Enzerink, Daan Slooter, Wouter Zick

Fotograaf: Marlies Cordemeyer-Dorhout Mees, Pepper Productions