Bernhard Langer rijdt voor zijn rondje op de Kennemer een rondje op Circuit Park Zandvoort

27-08-2007-langer.jpg

27-08-2007-langer.jpgZandvoort 27 augustus – Bernhard Langer, special guest in het KLM Open en drievoudig winnaar van het toernooi, bezocht zondagochtend 26 augustus kort voor de finaleronde het Circuit Park Zandvoort voor enkele ronden in een BMW 550i. Langer is een liefhebber van racen, heeft het vaker gedaan, en vroeg de toernooiorganisatie THIS IS GOLF of hij ook in Zandvoort een paar rondjes kon rijden.

Toernooidirecteur Daan Slooter organiseerde een uitstapje naar het circuit in samenwerking met Brussaard Company Group, het bedrijf dat verantwoordelijk was voor alle chauffeursdiensten en al het vervoer van toeschouwers tijdens het KLM Open. Bernhard Langer nam zijn zoon Stefan (1990) en zijn dochter Christina (1993) mee naar het circuit. Alleen vader Langer reed een paar ronden, maar Stefan en Christina lieten zich ook fotograferen in de BMW 550i.

Langer had weinig last van de verplaatsingen met meer dan 200 kilometer per uur op het Zandvoortse circuit. Hij eindigde later op de dag in het KLM Open op de Zandvoortse duinbaan op de gedeelde derde plaats, direct achter het Nederlandse talent Joost luiten.

BMW sponsort het KLM Open. Alle spelers en officials worden tijdens het KLM Open in een BMW met chauffeur vervoerd.

Foto: Langer op het Circuit in Zandvoort

Fotograaf: Huib Nederhof

Het KLM Open wordt van 23-26 augustus gespeeld op de Kennemer Golf & Country Club en wordt ondersteund door KLM, KPMG en ABN AMRO.