DP World Tour

Darius van Driel leidt en Daan Huizing op 1 slag afstand in Kenia

Een geweldige start voor de Nederlandse golfers Darius van Driel en Daan Huizing in Kenia! Na de eerste ronde van het Magical Kenya Open bevinden de twee zich op respectievelijk de eerste en gedeelde tweede plaats, met indrukwekkende scores van 5 en 4-onder par.

De derde Nederlandse deelnemer aan het toernooi, Lars van Meijel, ondervond iets meer uitdaging op de golfbaan van de Muthaiga Golf Club in Nairobi, met 73 slagen (+2).

Daan Huizing deelt de tweede plek met niemand minder dan de Fransman Frederic Lacroix, de Schot Connor Syme, de Duitser Yannick Schuetz, de Zuid-Afrikaan Ryan van Velzen en de Fin Tapio Pulkkanen. De spanning zit er dus al vroeg in!

Darius van Driel (foto) maakte indruk met vijf birdies, een eagle en twee bogeys op zijn scorekaart. Daan Huizing presteerde eveneens sterk met zes birdies en twee bogeys.

Het belooft een boeiend vervolg van het Magical Kenya Open te worden, waarbij de Nederlandse golfers hun vorm willen vasthouden en wellicht zelfs verbeteren. Met een strakke concurrentie en een uitdagende golfbaan in het verschiet, staan golffans klaar voor een opwindend vervolg van het toernooi in Nairobi. We kijken reikhalzend uit naar meer hoogtepunten en succesmomenten van deze getalenteerde Nederlandse golfers in Kenia!