DP World Tour

Darius van Driel door in Duitsland Joost Luiten mist de cut en Martin Kaymer leidt!

Toch alvast weer een Nederlands succes in Duitsland. Darius van Driel weet de cut te halen in het BMW International Open 2019 na 69 en 73 slagen (-2). De Nederlander maakte het wel erg spannend nadat hij met drie bogeys en slechts 1 birdie zijn eerste 9 holes had afgerond. Met die score zou hij de cut gaan missen. De twee birdies en nog een bogey in zijn tweede negen holes, hole 1 tot en met 9 zorgde ervoor dat hij met 2-onder voor het toernooi ook het weekend mag spelen! Van Driel staat nu nog gedeeld 48e.

Joost Luiten miste helaas de cut met 73 en 72 slagen (+1). Luiten hield zijn score op de tweede dag op par na drie bogeys en drie birdies. Met de +1 van donderdag bleef zijn score voor het toernooi op +1 staan en had hij 3 slagen teveel om er in het weekend bij te mogen zijn.

De Duitser Martin Kaymer (foto boven) pakte de leiding in München. Met 67 en 66 slagen bracht hij zijn score op 11-onder par en nam daarmee twee slagen voorsprong op Christiaan Bezuidenhout. De Zuid-Afrikaan had de laagste ronde van de dag met 65 slagen!

De Indiër Gaganjeet Bhullar maakte een hole-in-one op de 17e en verdiende daarmee een prachtige BMW M8 sport.

De Belgen Nicolas Colsaerts en Thomas Detry misten met 1-onder de cut.

 

 

[ngg src=”galleries” ids=”7″ display=”basic_thumbnail”]