Daan Huizing nog steeds aan kop in Frankrijk, Lars van Meijel ook door!

De Nederlanders zijn wel succesvol de laatste paar weken met een paar zeer goede eindresultaten. Nu kan Daan Huizing opnieuw voor een Nederlands succes zorgen als hij het Hauts de France – Pas de Calais Golf Open dat gespeeld wordt op de golfbaan van de Aa Saint-Omer Golf Club met een overwinning kan afsluiten! Huizing staat na twee ronden spelen met twee keer 67 slagen en 8-onder op 3 slagen afstand van de nummer twee, de Zweed Jacob Glennemo.

Ook Lars van Meijel wist de cut te halen in dit Challenge Tour event in Frankrijk en wel met 73 en 69 slagen (par). De cut kwam in dit toernooi op +3 te liggen.

Ook een flink aantal ex European tour spelers doe mee zoals de Fransman Greory Havret. Hij wist maar net met +2 de cut te halen op de Aa Saint-Omer Golf Club waarvan de par zelf 71 is.

Huizing wil natuurlijk een kaart voor de Europese Tour en wie eigenlijk niet. Hij staat op dit moment nog op de 38e plaats in de algemene ranking van de Challenge Tour waar de beste 15 promoveren aan het eind van het seizoen.