Christel Boeljon ambassadrice van Deloitte en het Deloitte Ladies Open

Deloitte nieuwe naamgever Ladies Open golf

Rotterdam – Deloitte heeft haar betrokkenheid bij de golfsport een verdere impuls gegeven door titelsponsor te worden van het Ladies Open kampioenschap. Deloitte is reeds partner bij het Ladies Open, KLM Open en het Van Lanschot Senior Open, maar nu dus naamgever van het grootste golftoernooi voor vrouwen in Nederland. Christel Boeljon, Nederlands beste golfster, zal dit jaar als ambassadrice voor Deloitte en het toernooi optreden. Het Deloitte Ladies Open vindt plaats van 3 tot en met 5 juni op de baan van Golfclub Broekpolder.

Roger Dassen, Bestuursvoorzitter Deloitte; “Vorig jaar zijn we enthousiast in de golfsponsoring gestapt als partner van de drie grootste internationale golftoernooien van Nederland. Na een succesvol eerste jaar zijn wij trots dat we ons vanaf vandaag titelsponsor mogen noemen van het Ladies Open. Hiermee bevestigen wij nogmaals dat wij onze commitment aan golf serieus nemen en ons in de volle breedte willen verbinden met de golfsport.”

Deloitte neemt dus het stokje over van voormalig titelsponsor ABN AMRO, die als partner bij het toernooi betrokken blijft, evenals de andere partner, KLM. Toernooidirecteur Liz Weima is zeer enthousiast over de nieuwe titelsponsor Deloitte: “Vorig jaar hebben we, mede dankzij hun partnerschap, het toernooi verder kunnen laten groeien. Dit commitment voor golf en voor het vrouwengolf in het bijzonder, zal een verdere positieve invloed hebben op het toernooi.”

Nederland spreekt de afgelopen jaren een aardig woordje mee op de Ladies European Tour, met name door het optreden van Christel Boeljon. In haar eerste twee jaar op de Tour behaalde ze 9 top-10 plaatsen en 18 top-15 plaatsen. In 2010 was ze een paar keer dicht bij een eerste overwinning en eindigde ze als twaalfde op de Europese ranglijst. Nu is zij ambassadrice voor Deloitte en het Deloitte Ladies Open. “Het is geweldig om je ‘eigen’ Open te mogen vertegenwoordigen. Het Deloitte Ladies Open is een van de meest gerespecteerde toernooien op de Tour. Waar ik een steentje kan bijdragen aan het succes van het evenement zal ik het niet laten,” aldus Christel Boeljon.

De toernooiorganisatie heeft dit jaar als doel het aantal bezoekers van het Deloitte Ladies Open flink te laten toenemen. Vanaf april gaat dan ook een speciale kaartenactie van start, geïnitieerd door de NGF, Deloitte en de toernooiorganisatie TIG Sports, waarmee NGF-leden in aanmerking komen voor gratis toegangskaarten voor het Deloitte Ladies Open. Deelnemers aan de kaartenactie maken bovendien kans op een masterclass met Christel Boeljon.

Het Deloitte Ladies Open is een toernooi van TIG SPORTS en wordt ondersteund door de partners Deloitte, ABN AMRO, KLM. Het maakt deel uit van de Ladies European Tour. Titelverdedigster is Florentyna Parker uit Engeland. Het Deloitte Ladies Open is het grootste golfevenement voor vrouwen in de Benelux en wordt in 2011 voor de 16de keer gehouden.

Voor meer informatie: www.deloitteladiesopen.nl