FOOTJOY CONTINUEERT OVEREENKOMST MET EUROPEAN TOUR

Marktleider FootJoy blijft officiële hoofdleverancier van schoenen aan de European Tour – FootJoy, de #1 Shoe and Glove in Golf voor zowel amateurs als golfprofessionals, heeft zijn overeenkomst als officiële leverancier van schoenen aan de European Tour verlengd. In navolging van het succes van de eerste overeenkomst, gestart in 2008, loopt dit nieuwe contract tot minimaal 2013. Alle European Tour stafleden zullen voorzien worden van FJ schoenen. In ruil zal FootJoy van een aantal marketingvoordelen gebruik mogen maken, waaronder het “Official European Tour Supplier” logo.

FootJoy ondersteunt de European Tour al een aantal jaren. Mirte de Jager, sales manager van Acushnet Nederland, de importeur van FootJoy, is er blij mee dat de nauwe samenwerking die al bestond met de European Tour verder uitgebreid gaat worden: “Wij waren er al trots op de afgelopen jaren met de European Tour te mogen samenwerken en ik zie de aankondiging van deze contractverlenging dan ook als een bevestiging van deze steun en toewijding. We kijken erg uit naar de komende seizoenen, waar beide organisaties zeker successen zullen gaan behalen.”

“FootJoy is al een groot aantal jaren de #1 shoe voor European Tour spelers, en het is dan ook geweldig dat we nu iedereen op de Tour kunnen voorzien van schoenen: greenkeepers, scheidsrechters, toernooimedewerkers, allemaal mensen die op elk toernooi een belangrijke rol spelen om alles zo soepel mogelijk te laten verlopen en elk toernooi weer tot een succes te maken.”

David Garland, de European Tour’s Director of Tour Operations verwelkomt de hernieuwde samenwerking met FootJoy, en zegt: “We koesteren de goede relaties die we hebben met al onze Tourleveranciers en zijn dan ook erg verheugd over het feit dat het contract met FootJoy, dat al sinds 2008 bestaat, voor drie jaar verlengd zal worden, tot 2013”.

Of het nu gaat over de allround prestaties van de FJ ICON™, de betrouwbaarheid en consistentie van de nieuwe DryJoys Tour™, of de sportieve kenmerken van de FJ Sport™, FootJoy blijft onbetwist favoriet onder golfers van alle speelsterktes, waar ook ter wereld.