Challenge de España: Daan Huizing eindigt als gedeeld 15e in Spanje

Met vier ronden onder par is Daan Huizing in het Challenge de España de gedeelde 15e plek geëindigd. De 30-jarige ging gedurende het toernooi rond in 66, 70, 69 en opnieuw 69 slagen. Robbie van West eindigde op de gedeelde 43e plaats na het maken van 71, 69, 72 en 70 slagen (-6).

Huizing zit de laatste tijd wel in de birdie flow. Op de laatste dag waren het er 7 die hij maar liefst wist te maken, helaas de vier foutjes die hem een bogey opleverde zorgde er dus uiteindelijke voor dat hij zijn ronde met 69 slagen eindigde.

De Spanjaard Santiago Tarrio won met een prachtige score van 20-onder het toernooi. Hij eindigde op de laatste dag met zes birdies zijn ronde maar had geen bogey of erger. Voor de 30-jarige wrrd het zijn tweede Challenge Tour overwinning. Eerder won hij het
D+D REAL Czech Challenge begin juni.

In de algemene Order of Merit na hij dan ook de leiding, Huizing staat nu vierde maar heeft twee toernooien minder gespeeld dan de Spanjaard. De beste 20-spelers promoveren aan het eind van het seizoen naar de European Tour.

Weer uitstekende start van Daan Huizing en nu in het Challenge de España