Reizen

Carrossa Hotel & Spa heeft nu een vijf-daags arrangement

Het ultieme verblijf-en-speel golfparadijs van Mallorca wordt nog beter dankzij een vijfdaags golfarrangement bij Carrossa Hotel & Spa.

Nieuw voor 2024 heeft het luxe resort het beste van Mallorca’s golf en levensstijl samengebracht in een onweerstaanbare vakantie, inclusief een ronde op de gerenommeerde Club de Golf Alcanada, beschouwd als een van de beste in Spanje.

Ontworpen door de productieve architect Robert Trent Jones Jnr, heeft Alcanada onlangs op Sky Sports gestaan als gastheer van de Rolex Challenge Tour Grand Final, ondersteund door The R&A in 2019, 2022 en 2023. De par-72 lay-out is het enige echte kustcircuit van het eiland en biedt weidse uitzichten op de historische Alcanada-vuurtoren en de Middellandse Zee, terwijl de route spelers door een uitdagende mix van holes leidt.

Naast Alcanada omvat het arrangement één greenfee per gast bij Canyamel Golf en Capdepera Golf, beide op slechts vijftien minuten rijden van het historische landhuis van het hotel. Canyamel, een schilderachtige par-73 lay-out tegen de achtergrond van uitgestrekte bergen, is ontworpen door de gerenommeerde architect José Gancedo in 1988. Ondertussen staat Capdepera Golf misschien wel het meest bekend om zijn par-drie 15e hole, continu verkozen tot de mooiste hole van het eiland.

Dankzij het onmisbare arrangement kunnen golfers ook genieten van dagelijkse gastronomische halfpension en profiteren van een exclusieve korting van 50 procent op de huur van Callaway- of PING-golfclubs om de deal nog aantrekkelijker te maken. Voor het seizoen 2024 heeft Carrossa 20 gloednieuwe sets PING-clubs aan hun aanbod toegevoegd – de G430- en G Le3-reeksen van het gerenommeerde merk voor respectievelijk mannen en vrouwen.

Met meer dan 300 jaar geschiedenis is Carrossa gezegend met een afgelegen locatie met uitzicht op het Mallorcaanse platteland. Veel van de oorspronkelijke architectuur is behouden gebleven tijdens generaties van renovaties, inclusief de voormalige stallen, die nu onderdak bieden aan verschillende luxe suites.

De terreinen herbergen nu een wereldklasse spa, gerund door zeer bekwame therapeuten, waar gasten kunnen genieten van sauna’s, zwembaden en een stoombad, evenals een breed scala aan behandelingen. Vanuit de comfortabele cabana’s bij het zwembad worden gasten getrakteerd op weidse panoramische uitzichten over de olijfbomen, over de baai van Alcudia en tot aan de Middellandse Zee.

Het resort biedt ook een verscheidenheid aan culinaire opties, waaronder gastronomisch dineren in Restaurant Carrossa, de meer ontspannen Bistro Badia en de populaire Bar Oro, die tot laat in de avond expertly crafted cocktails serveert en wordt bediend door een on-site wijnkelder.

Het nieuwe arrangement begint bij €1.090 per persoon en voegt zich bij het bestaande zeven-nachten arrangement van Carrossa – dat ook een ronde op Alcanada omvat – en het populaire vier-nachten aanbod om een diverse line-up van arrangementen compleet te maken die gegarandeerd voor elk gezelschap iets te bieden hebben.

Carrossa is al lang een favoriet van golfers die Mallorca bezoeken, dankzij een sterke line-up van golfbanen in de omgeving; must-play-opties zijn onder andere de door José María Olázabal ontworpen Pula Golf, die ook deel uitmaakt van het zeven-nachten Premium Golf Package van Carrossa, en Son Servera Golf aan de oostkust.

Voor meer informatie over de golfarrangementen van Carrossa en om te boeken, zie hier.

Voor meer informatie over alles van Carrossa Hotel & Spa, zie hier.