Reizen

Kampioenschapslinksbanen bundelen krachten voor nieuwe ‘Hagen 54’-ervaring

19 januari 2024 – Prince’s Golf Club, Royal St. George’s en Royal Cinque Ports hebben hun krachten gebundeld om een unieke en historische kampioenschapslinks-ervaring aan te bieden – de Hagen 54. De banen liggen allemaal aan de overkant van Calais in Engeland en zijn toch best eenvoudig te bereiken met trein en auto.

De naam is geïnspireerd op de nu beroemde oefenronde van Walter Hagen tijdens het Open Championship van 1920, die zich uitstrekte over delen van elke baan; over de hekken springend terwijl hij ging.

De Hagen Hoof, een iconisch 54-holes evenement voor leden dat plaatsvindt op alle drie de banen, herdenkt reeds de sterke samenwerking tussen de locaties – met de Hagen 54 die elke golfer de mogelijkheid biedt om het ultieme Open Championship-pakket te ervaren.

PrincesShore

Het triumviraat van wereldklasse golfbanen, op slechts enkele minuten van elkaar aan de zuidoostkust van Engeland in het graafschap Kent, heeft gezamenlijk 18 Open Championships georganiseerd, evenals tal van elite professionele en amateur heren- en damesevenementen. Elk van hen komt voor in een groot aantal internationale Top 100-ranglijsten, wat een combinatie van hoogste kwaliteit en nabijheid oplevert die wereldwijd zeldzaam is.

Het inaugurele Hagen 54-arrangement is een aanbod van twee nachten en drie rondes waarmee reizende golfers elk van de links kunnen ervaren terwijl ze verblijven in The Lodge at Prince’s, waar veel van ’s werelds beste golfers verbleven tijdens het Open Championship van 2021 gehouden op Royal St. George’s.

Gedurende de drie dagen kunnen golfers een van ’s werelds meest gevierde linksbanen verkennen op St. George’s, genieten van de recentelijk opnieuw bedachte en gevarieerde links op Prince’s, en genieten van de traditie van een ‘heen en terug’ links op Royal Cinque Ports.

Royal Cinque Ports

Gelegen in het zuidoosten van Engeland zijn de banen gemakkelijk toegankelijk voor elke reizende golfer. Slechts twee uur met de auto van belangrijke luchthavens in Londen en met fantastische treinverbindingen, kunnen golfers van over de hele wereld reisproblemen uit de vergelijking halen.

In het reisschema zijn alle greenfees, een verblijf van twee nachten in The Lodge at Prince’s, een tweegangendiner elke avond in de Brasserie on the Bay (gelegen in The Lodge), lunch op elke locatie na de ronde, een baangids op elke locatie en gratis oefenballen inbegrepen.

Bovendien, ter ere van de inspanningen van Walter Hagen aan de Kentse kust, zullen de gezamenlijke clubs op 24 juli 2025 een volledig uniek evenement organiseren; waar gasten zichzelf kunnen uitdagen in een eendaags, 54-holes evenement, in navolging van het nu legendarische ‘Hagen Hoof’-evenement waarin de clubteams jaarlijks strijden.

Voor de kans om je onder te dompelen in een van de beste links golfervaringen ter wereld, neem contact op met het team via e-mail info@thehagen54.com of ga naar www.thehagen54.com om je interesse te registreren.