Bushnell Golf Lanceert Phantom 2 GPS apparaat

De volgende evolutie en makkelijk te gebruiken een handige golf-gps en nu met meer BITE!
Bushnell Outdoor Products, de makers van de # 1 laserafstandsmeter op de PGA Tour, hebben hun nieuwste innovatieve GPS-apparaat onthuld, de Phantom 2.

“Bushnell Golf is trots op het aanbieden van gebruiksvriendelijke afstandsmeetapparatuur voor golfers van alle vaardigheidsniveaus en de Phantom 2 biedt de eenvoud en het gemak waar golfers naar op zoek zijn in een GPS-apparaat”, aldus Andrew Grose, Managing Director van YUMAX Golf.

“Phantom 2 biedt golfers de kritische afstandsinformatie die ze nodig hebben, terwijl ze het gemak en de betrouwbaarheid bieden die ze gewend zijn van Bushnell Golf GPS-producten.”

De Phantom 2 zit boordevol functies heeft talrijke upgrades ten opzichte van zijn voorganger, waaronder GreenView-afstanden met verplaatsbare pin-posities voor nog nauwkeurigere afstanden tot de vlag en het ‘Dynamic Green Mapping’, die front / center / meet ongeacht in welke richting de golfer de green nadert.

Vooraf geladen met meer dan 38.000 banen en samen met maximaal zes hindernissen en layup-afstanden per hole, heeft Phantom 2 een verbeterde “BITE-technologie”, een geïntegreerde, krachtige magneet, waarmee golfers het apparaat eenvoudig rechtstreeks aan een karretje kunnen bevestigen.

De Phantom 2 is iets groter dan zijn voorganger en heeft 40% grotere tekst op een groot, gemakkelijk te lezen scherm, ideaal om afstanden af te lezen tijdens het spelen in fel zonlicht.

PHANTOM 2 EIGENSCHAPPEN:

Afstanden voor / midden / achter
Een afbeelding met tekst, klok Beschrijving automatisch gegenereerd Groene weergave met verplaatsbare pin-plaatsing
Dynamische groene kaart
BITE Magnetische houder voor op de wagen
Nieuwe BITE-houder – clips aan tas of riem
Maximaal 6 hindernissen per hole
38.000 voor in geladen golfbanen
Automatische golfbaan herkenning

18+ uur batterij
GRATIS Bushnell Golf mobiele app inbegrepen
Kleuren: zwart, neon oranje, helder koningsblauw en grijs camouflage
En de adviesprijs in Engeland is 139 pond.

Phantom 2 integreert ook de Bushnell Golf Mobile App die alle baanupdates en aanvullende baaninformatie biedt om golfers het vertrouwen te geven dat ze nodig hebben om nauwkeurige slagen naar de green te maken.

www.bushnellgolf.com