Het eerste golfnieuws

Bijzonder evenement op Golfbaan Gendersteyn

ImageOp dinsdag 3 september wordt het vierde Spieren voor Spieren Prominenten golftoernooi georganiseerd.

Op ?Golfbaan Gendersteyn? in Veldhoven spelen diverse bekende voetballers samen met belangstellenden uit het bedrijfsleven. Zij zullen om 14.00 uur in een shotgun afslaan.

De volgende celebraties dragen graag hun steentje bij op deze dag om kinderen met een spierziekte een betere toekomst te bieden en hebben hun deelname toegezegd: John Bosman, Ronald Koeman, John van ’t Schip, Sonny Silooy, Danny Blind, Rinus Michels, Mario Been, Leo Beenhakker, Pim Doesburg, Ren? van de Kerkhof, Adri van Kraaij, Thijs Libregts, Piet Schrijvers, Peter van Vossen, Kees van Wonderen, John van den Brom, Erik Breukink, Willy van de Kerkhof en Jack van Gelder.

Het golftoernooi in Veldhoven vindt plaats aan de vooravond van het Spieren voor Spieren Profvoetbalgala. In een avondvullend programma wordt onder meer de profvoetballer van het seizoen 2001/2002 verkozen. De uitzending is van 20.00 tot 22.00 uur bij de TROS op Nederland 2.

Tijdens de uitzending wordt tevens aandacht besteed aan de wedstrijd tussen het Gouden Elftal van het EK ?88 en een team van buitenlandse toppers van toen. Spelers als Erik Gerets, Stefan Petterson, Joszef Kiprich, Jan Heintze, Zeljko Petrovic en Earnest Stewart hebben reeds toegezegd. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van PSV.

De stichting Spieren voor Spieren is een initiatief van oud-voetbaltrainer en directeur Coaches Betaald Voetbal Jan Reker, samen met de spelers van het Nederlands Elftal. De stichting houdt zich bezig met fondswerving ten behoeve van wetenschappelijk onderzoek naar spierziekten. In samenwerking met de spelers van het Nederlands Elftal, de ambassadeurs Louis van Gaal en Truus Opmeer en vele (prof) voetballers wordt er gewerkt aan het vergroten van de naamsbekendheid van spierziekten.

U bent van harte welkom als toeschouwer om het Spieren voor Spieren Prominenten golftoernooi bij te wonen.