Besseling stijgt verder in klassement Kazakhstan Open, albatros voor Moynihan!

Wil Besseling

10-04-2010-besselingWil Besseling is toch weer 14 plekken gestegen in het klassement van het Kazakhstan Open presented by ERG. De Nederlander (foto) ging op de derde dag rond in opnieuw 68 slagen en bracht daarmee zijn score op 8-onder par. Besseling deelt nu de 32e plaats samen met wat anderen. Daan Huizing, de tweede Nederlander die de cut wist te halen, zakte 1 plek in het klassement. Met 72 slagen kwam hij voor het toernooi op 3-onder par.

De Amerikaan Sean Crocker nam de leiding inh et toernooi met 20-onder par. Hij heeft 1 slag voorsprong op Liam Johnston. De Engelsman Tom Lewis en winnaar van inmiddels al een Challenge Tour toernooi, staat derde met 18-onder par.

Albatros

Er was ook een albatros en wel op de 6e hole een par 5 van 503 meter. De Noord-Ier Gavin Moynihan wist hem te maken. Mede door deze albatros en de eagle die hij ook nog maakte op hole 9 en wat birdies ging hij rond in 7-onder par en kwam daarmee op 12-onder voor het toernooi.

Van Driel miste donderdag de cut en kwam een slag te kort, hij eindigde met 73 en 69 slagen op 2-onder. De laagste ronde tot nu toe van de Nederlanders werd gespeeld door Van Meijel met 66 slagen. Hij had jammer genoeg in zijn eerste ronde 10 slagen meer nodig en miste daardoor de cut ook na donderdag net met 1 slag.