Besseling en Van Meijel en Van Driel en Anne van Dam in Australië deze week!

Vier Nederlanders die deze week meespelen in een toernooi op de European Tour en de LPGA in Australië! Met een lichte jetlag zullen Wil Besseling, Darius van Driel en Lars van Meijel aanstaande donderdag starten in het ISPS Handa Vic Open samen met Anne van Dam. Op de golfbaan van de 13e Beach Golf Club in Geelong Victoria zullen Van Dam, Besseling en Van Meijel vroeg moeten starten. Zij slaan af om 8.00, 8.10 en 8.50 lokale tijd. Van Driel mag in de middag zijn ronde beginnen en wel om 12.50.

Het ISPS Handa Vic Open is een van de toonaangevende Australische golfevenementen waar mannen en vrouwen tegelijkertijd op dezelfde banen spelen voor hetzelfde prijzengeld.

In een formaat dat uniek is voor professioneel golf in de wereld worden de ISPS Handa Vic Open-titels gelijktijdig gespeeld tijdens het 72-holes event op de 13e Beach Golf Links op het schiereiland Bellarine.

Het toernooi begint met een veld van 144 spelers en speelsters waarbij de eerste cut bij 60 spelers/speelsters is na twee rondes en 35 na drie ronden. Vorig jaar wisten Celine Boutier (foto) uit Frankrijk en de Schot David Law het toernooi te winnen.