Ladies Tour

Anne van Dam deelt de schijnwerpers in het Mallorca Ladies Open

Kan Anne nog meer knallen in Spanje?

De Nederlandse golfster Anne van Dam heeft een schitterende entree gemaakt op de golfbaan van Golf Son Muntaner in het Mallorca Ladies Open in Spanje. Met een indrukwekkende 4-onder-par ronde zet ze haar naam stevig naast die van de Franse Anne-Lise Caudal en de Spaanse Nuria Iturrioz. Dit trio staat op gelijke voet, met een respectabele achterstand van slechts twee slagen op de leider in het klassement, de Tsjechische Kristyna Napoleaova.

Van Dam kende een wisselvallige start met bogeys op haar vijfde en zesde hole, maar een prachtige eagle op de zevende hole veegde deze haperingen meteen weg. Met haar formidabele spel en opeenvolgende birdies op hole 9, 11, 12 en 17, wist ze haar ronde uiteindelijk af te sluiten met een indrukwekkende 4-onder-par score.

Haar vastberadenheid en behendigheid op de baan hebben haar niet alleen in de top van het klassement gebracht, maar ook het publiek geboeid met haar uitzonderlijke vaardigheden.

Met nog spannende rondes voor de boeg, belooft het Mallorca Ladies Open een adembenemende strijd te worden waarin Anne van Dam vastberaden is om haar plek aan de top te behouden en haar golfkunsten verder te tonen.