Het eerste golfnieuws

Andrade aan kop in Pennsylvania Classic

ImageMet een tweede ronde van 68 slagen in het Pennsylvania Classic maakt Billy Andrade (foto) redelijke kans op zijn eerste tour overwinning in twee jaar. De 38-jarige Andrade heeft met een totaal van 134 slagen (8-onder par) een slag voorsprong op de Canadees Ian Leggatt (65).
Op de derde plaats met -6 staat USPGA Tour rookie Kenneth Staton die begon met een double bogey op zijn eerste hole, maar zich herstelde met een ronde van 69 slagen.

Brent Geiberger, Jeff Brehaut en Donnie Hammond delen de vierde plaats met 137 slagen en titelverdediger Robert Allenby volgt in een groepje van 7 spelers met 139 slagen.

Andrade begon zijn ronde op de tweede negen holes en noteerde zijn eerste bogey na 15 holes gespeeld te hebben. Ter compensatie maakte hij op de eerstvolgende drie holes twee birdies. Andrade:?Ik wil me voorbereiden op morgen en dit toernooi winnen. Mijn putts zijn erg goed, al mijn korte putts zijn succesvol. Door nauwkeurig mijn clubs te kiezen kan ik de afstanden goed overbruggen. Ik heb weinig problemen gehad.?