Achttien holes, vier spelers,  één wedstrijd

Vier mensen, drie mannen en een vrouw, spelen een golfwedstrijd met elkaar in een zakelijke setting. Het is een verplicht nummer en ieder van hen heeft een goede reden om er te zijn, maar de onderhuidse spanningen zijn continu voelbaar. De regels van het golfspel en hoe verschillend je daarmee om kunt gaan, maken de tegengestelde karakters van het viertal heel helder zichtbaar. 

Een meeslepend en vlot lezend verhaal dat golfers én niet-golfers zal aanspreken

Na een flinke clash en een bijzondere, onverwachte ontmoeting lukt het de spelers toch om hun vooroordelen aan de kant te zetten en de wedstrijd tot een goed einde te brengen. Ondanks – of misschien wel dankzij – hun onderlinge verschillen slagen ze erin om hun krachten te bundelen.

Constant Smits van Waesberghe is oud-topgolfer en heeft zich ontwikkeld tot gepassioneerd coach. Hij is mede-eigenaar van het organisatie- en adviesbureau 2Peak en evenementenbureau Hole 18, en heeft veel ervaring op het gebied van training en coaching. Drive is de debuutroman die Saskia Schnitzler en hij samen schreven.

Saskia Schnitzler-van Herk werkte na het afronden van haar letterenstudie in Utrecht bijna tien jaar in diverse commerciële functies en had haar eigen cateringbedrijf. Ze heeft twee kookboeken geschreven, schrijft levensverhalen in opdracht en is docent presentatietechniek.