91st Portuguese International Amateur Championship: Kiet van der Weele beste Nederlander

Kiet van der Weele heeft na de tweede dag van het 91st Portuguese International Amateur Championship de gedeelde 10e plek bereikt. De Nederlander die na de eerste dag de leiding nam met een ronde van 66 slagen had op de tweede dag 74 slagen nodig en bracht daarmee zijn score op 4-onder voor het toernooi.  Van der Weele kwam tot het maken van twee birdies maar ook vier bogeys om zijn ronde met 2-onder af te sluiten. 

Nevill Ruiter staat samen met Dario Antonisse (foto) met 1-onder gedeeld 25e. Nordin van Tilburg en Bob Geurts delen met par de 32e plaats. Aydan Verdonk staat op +1 en Ricardo Veldman, Che de Bake en Piet Hein Bakkenes op +2.

Thom Hoetmer (+4), Tim van der Steen en Jim Woudenberg (+5), Jorgen Bing Jurriens (+7), Sjors den Ambtman (+8) en Bob van der Voort met +13.

Van de Nederlanders had Tim van der steen op de tweede dag de laagste ronde met 2-onder en dat is een stuk beter dan zijn openingsronde van 79 slagen!

De leiding kwam in handen van de Italiaan Andrea Romano met 8-onder par. De Fin Jesse Saareks en de Belg Matthis Besard volgen hem op 1 slag afstand met 7-onder par.