Het eerste golfnieuws

8 dagen 8 golfbanen de Keulse Golfweek

Groot jubileum in het super sportjaar 2024: Het succesvolle concept van de Keulse Golfweek. Zoals altijd geldt: 8 dagen, 8 banen, 8 toernooien en heel veel plezier!

Booooooooo eh, wat een voorjaar was dat. Tenminste rond Keulen, water, baansluitingen en onbegaanbaarheid. Niet leuk voor ons golfers. Maar nu – laten we gaan! De 20e Keulse Golfweek door SHARP staat voor de deur en we beginnen binnenkort met de online aanmeldingen via onze website.

We vieren een trotse jubileum eind juli! 20 jaar Keulse Golfweek, dat zijn 152 toernooien, 14.500 spelers, 1.650 uitgereikte Keulse Golforden en ontelbare onschatbare momenten die we hebben mogen ervaren en die nog voor ons liggen. Want deze zomer vindt ook het 150e toernooi binnen de Keulse Golfweek plaats, waarvoor ik als organisator iets speciaals heb bedacht. Een ander hoogtepunt in het jubileumjaar: Met KölnGolf is in 2024 ook een “echte” Keulse golfbaan als locatie aanwezig en alle betrokkenen verheugen zich enorm op deze bijzondere thuiswedstrijd.

Van 20 tot 27 juli 2024 vindt op 8 van de mooiste golfbanen in het Rijnland opnieuw de populaire Keulse toernooiserie plaats, die sinds de start in 2005 niet alleen in de Rijnlandse golfwereld grote waardering vindt. Het heeft ook naam gemaakt ver buiten de grenzen van Noordrijn-Westfalen en zelfs tot in het buitenland, en behoort landelijk tot de populairste en meest stabiele toernooiseries voor amateur golfers.

De goede sfeer tijdens de rondes is al jaren een kenmerk van de Keulse Golfweek, maar verre van het enige: “Bij ons komen alle liefhebbers van vrolijke stemmingen en goede gesprekken aan hun trekken, maar ook degenen die gemotiveerd zijn om onder competitieve omstandigheden golf te spelen. De Keulse Golfweek is echt iets voor gepassioneerde golfers,” benadrukt organisator Alfred “Freddy” Richter. Op elk van de 8 toernooidagen nodigt een andere club uit tot een handicap-relevant toernooi. Naast de dagoverwinning strijden de deelnemers ook om de totale wekelijkse overwinning. Alle spelers die lid zijn van een Europese golfclub en een minimale stamhandicap van 36 hebben, zijn gerechtigd om deel te nemen aan de Keulse Golfweek.

  • 20. Juli  GC Am Alten Fliess
  • 21. Juli  GC Düren
  • 22. Juli  GLC Bad Neuenahr
  • 23. Juli  Golfburg Zievel
  • 24. Juli  GC Leverkusen
  • 25. Juli  Golfburg Konradsheim
  • 26. Juli  KölnGolf
  • 27. Juli  GC Clostermanns Hof

Inschrijven kan vanaf 24 mei via de volgende website: http://www.koelnergolfwoche.de/