Het eerste golfnieuws

ClubZeker dekt schade aan tees en greens voor golfclubs

ClubZeker dekt voortaan ook schade aan tees en greens, ook als die is veroorzaakt door wild, zoals konijnen, vossen, reeën, of ander wild. Daarmee biedt ClubZeker een unieke verzekering aan golfclubs in Nederland. Deze verzekering is ontwikkeld samen met AXA XL Sport & Leisure, de grootste golfclub verzekeraar van Engeland.

ClubZeker is specialist in het verzekeren van sportclubs in Nederland, en speelt met deze uitbreiding in op de vraag van golfclubs. Jelte Buikema: ‘’deze verzekering is hierop afgestemd en kent een aantal unieke onderdelen die geen enkele andere verzekeringsmaatschappij in Nederland aanbiedt. Het onderscheidende is dat niet alleen de accommodatie, bar en keukenapparatuur etc. zijn verzekerd, maar ook de greens en tees. Zelfs als loslopend wild schade aan tees of greens heeft veroorzaakt”.

Bovendien kan elke golfclub de hoogte van het eigen risico kiezen. Kasper Huizinga: “sommige golfclubs willen een hoog eigen risico, met als gevolg dat de premie omlaag gaat. Zo maak je het verzekeringspakket echt passend voor elke golfclub”.

Naast de vergoeding voor de schade aan tees en greens biedt de golfclubverzekering van ClubZeker ook dekking voor een hole-in-one. Maar ook de kosten van het opsporen van lekdetectie in de baan zijn gedekt, evenals het verlies van water door lekkage.

ClubZeker biedt standaard de ClubKeuring aan: een complete inspectie van de accommodatie die handvatten biedt om veiliger een rondje te golfen, en slimmer aan preventie te doen. Daardoor kan ClubZeker de laagste premie bieden in de markt, met de meest uitgebreide dekking.

Meer informatie: https://www.clubzeker.nl/verzekeringen/verzekeringen-voor-golfclubs/.