Het eerste golfnieuws

Welkom op de nieuwe website van Pitch&Putt Golf

10-04-2014-pitchenputt

10-04-2014-pitchenputtPitch-putt.nl is geheel vernieuwd! De website heeft een compleet nieuw uiterlijk gekregen en is eenvoudiger, overzichtelijker en gebruiksvriendelijker geworden. Belangrijkste uitgangspunt bij de ontwikkeling van de site is dat de klant makkelijk en snel kan vinden wat hij/zij  zoekt.

Doelgroepsegmentatie
Alle 25 Pitch&Putt Golfbanen hebben, net als bij de vorige site, een eigen baanpagina. Op de baanpagina’s worden de arrangementen nu onderverdeeld door middel van doelgroepsegmentatie. Zo zijn er arrangementen voor bedrijven, families, senioren, vrienden, kinderen en mensen die hun GVB willen halen of golfles willen volgen. De arrangementen worden weergegeven middels opvallende oranje icoontjes.

Positieve reacties
De nieuwe website sluit goed aan bij hetgeen Pitch&Putt Golf wil uitstralen. The Best of Golf! Pitch&Putt Golf is net even anders en heeft al het beste van het golfspel! De nieuwe website heeft uiteraard ook een koppeling met de diverse Social Media kanalen waaronder Twitter en Facebook. Dat bezoekers de nieuwe site al weten te vinden, blijkt wel uit het feit dat reeds enkele minuten na de lancering de eerste reserveringen al binnen kwamen. Ook de franchisenemers hebben uiterst positief gereageerd op de nieuwe website, onder andere middels leuke acties op Social Media. Benieuwd naar de nieuwe website? Kijk dan op www.pitch-putt.nl