Volvo Car Nederland Official Car Supplier KLM Open

Volvo Car Nederland verbindt zich aan de 100e editie van het KLM Open, het oudste internationale golftoernooi van Nederland. Daarmee is Volvo voor het derde jaar op rij verbonden aan het prestigieuze European Tour-toernooi op Nederlandse bodem. De 100e editie van het KLM Open wordt van donderdag 12 tot en met zondag 15 september gespeeld op golfbaan The International in Amsterdam.
Persoonlijk, veilig en duurzaam

Volvo Car Nederland is als premium automerk sinds 2017 aan het KLM Open verbonden. Het Zweedse automerk levert dit jaar 20 courtesy cars waarmee de spelers, in plug-in hybrides, comfortabel, veilig en duurzaam van en naar het toernooi worden gebracht.

Volvo S90 bij hole-in-one

Daarnaast kan de eerste golfer die in staat is om op hole 17 een hole-in-one te slaan, eigenaar worden van een splinternieuwe Volvo S90. Tevens biedt Volvo Car Nederland haar 99 dealervestigingen de kans om hun relaties uit te nodigen voor deze bijzondere KLM Open-jubileumeditie. Die relaties kunnen dan getuige zijn van het topspel van wereldspelers als Sergio Garcia, Patrick Reed, Matt Wallace, Lee Westwood, Thomas Pieters en Joost Luiten.

Kracht van het KLM Open

Managing Director van Volvo Car Nederland, Herrik van de Gaag, bevestigt de kracht van de golfsport voor Volvo. “Wij vinden het belangrijk om verbonden te zijn aan een sport waar onze Volvo-fans gepassioneerd over zijn. Zeker als dat ook premium events zijn zoals het KLM Open. Maar even belangrijk is het dat we onze dealers samen met hun relaties een waardevolle ervaring kunnen bieden. We zijn heel blij en trots met onze line-up van plug-in hybride modellen zodat we onze visie op duurzame en veilige mobiliteit door de spelers van het KLM Open kunnen laten ervaren.”
Toernooidirecteur Daan Slooter is blij met de samenwerking met Volvo. “Als toernooidirecteur ben ik aanspreekpunt voor de spelers van het toernooi. Het feit dat we ze in de watten kunnen leggen met echt hoogwaardige en comfortabele courtesy cars van Volvo is ook van belang. Ze verwachten een premium ervaring.”

Over het KLM Open en de 100ste editie in 2019De 100ste editie van het KLM Open wordt van donderdag 12 tot en met zondag 15 september 2019 op golfbaan The International in Amsterdam gespeeld. Daarmee is dit het oudste internationale sporttoernooi van Nederland. Het KLM Open wordt georganiseerd door TIG Sports en door titelsponsor KLM en partner ING Private Banking ondersteund.