US Open – Bryson DeChambeau ik sla ze zo ver als het kan!

Tiger Woods zal zijn eerste ronde in het US Open spelen met Colin Morikawa en Justin Thomas. Met de laatste heeft hij inmiddels al een oefenronde gespeeld op de moeilijke maar mooie golfbaan van de Winged Foot.

Bryson DeChambeau (foto) liet weten dat hij zijn afslagen zo ver mogelijk zal slaan. “Ik sla ze zo ver mogelijk en als mijn bal dan wat uit de richting gaat neem ik dat op de koop toe. As ik mijn bal namelijk ergens in de rough sla, kan ik altijd nog met mijn volgende slag de voorkant van de green raken of zelf het midden ervan”. Hij ging verder met: “als je dan toch voor het midden van de fairway gaat lukt je dat dan ook altijd? Ik weet ik zal wat risico nemen maar nogmaals na een goede afslag heb ik relatief altijd een korte afstand over!”.

Dan de favorieten voor de titel. Wij denken dat Tony Finau best een kans maakt. Tommy Fleetwood, Hideki Matsuyama en Jason Day kunnen ook wel eens voor een verrassing zorgen. De laatste houdt van de snelheid van de greens en die zijn vreselijk snel.