Het eerste golfnieuws

Twee nieuwe leden voor de Bols Hole-in-one Club tijdens TNT Open 2002

ImageOp de eerste en tweede dag van het TNT Open zorgden de Engelsman Mark Foster en de Zuid-Afrikaan Trevor Immelman voor ongekende sensatie door respectievelijk op de vijfde en de vijftiende hole een hole-in-one te maken. Begrijpelijkerwijs werden deze gebeurtenissen door de Bols Hole-in-one Club op gepaste wijze gevierd.

De Bols Hole-in-one Club is op het Golfterrein van de Hilversumsche gehuisvest in een sfeervol eigen clubhuis, waar op donderdag en vrijdag jl. de nieuwe leden Foster en Immelman door bestuurslid Robert Heida enthousiast werden gehuldigd met een certificaat van lidmaatschap en een reusachtige kruik Bols Corenwyn.

De Bols Hole-in-one Club bestaat al sinds 1927. Elke golfspeler die onder officieel erkende omstandigheden een hole-in-one weet te scoren, komt in aanmerking voor het gratis levenslange lidmaatschap. De club zorgt voor erkenning en eeuwige roem door de gescoorde hole-in-one zorgvuldig te registreren. De maker ontvangt een officieel document en een duidelijk herkenbare badge voor op de golftas. Met hun hole-in-one brachten Foster en Immelman het totaal aantal leden op 13.595.