Tiger Woods op weg naar nieuwe overwinning?

Met 68 slagen op de tweede dag heeft Tiger Woods zo wie zo de cut gehaald in het Valspar Championship in Florida maar nog sterker hij staat in een positie waarmee hij ook het toernooi kan winnen. Woods bracht zijn score na twee ronden op 4-onder par en daarmee deelt hij de tweede plaats. Met 5 birdies en een enkele bogey verliet Woods de baan. De oud nummer 1 van de wereld lijkt de weg terug gevonden te hebben en wellicht kan hij dit toernooi met een overwinning op zondag afsluiten.

Woods heeft nu 2 slagen achterstand op de Corey Conners (-6). De Canadees ging tot nu toe rond in 67 en 69 slagen. Paul Casey 70 en 68 slagen, Brandt Sendeker 70 en 68 lagen, Ryan Palmer 72 en 66 slagen en Kelly Kraft 68 en 70 slagen staan net als Woods met -4 gedeeld tweede.

De Engelsman Casey is de hoogst genoteerde Europeaan in het deelnemersveld. Zijn landgenoot Justin Rose staat op 3-onder.

Rory McIlroy miste de cut in het toernooi. De Noord-Ier had met 74 en 73 slagen 1 slag teveel om er in het weekend ook bij te mogen zijn.