Tiger Woods breekt waarschijnlijk zijn beide benen bij auto ongeluk

Tiger Woods is gewond bij een auto-ongeluk in Zuid-Californië en is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht, volgens een verklaring van de Sheriff’s Department van L.A. County.

Steven Gregory, een correspondent voor iHeartMedia, meldde het nieuws eerst via zijn Twitter-account. De LASD bevestigde later dat een auto van de weg was geraakt waar Woods de enige inzittende was.

Woods ‘agent, Mark Steinberg, vertelde Golf Digest dat Woods’ meerdere ‘beenblessures opliep. “Hij wordt momenteel geopereerd en we danken u voor uw privacy en steun,” zei Steinberg.

Een woordvoerder van de brandweer van L.A. County vertelde de L.A. Times dat “ vanwege de situatie en de manier waarop je het voertuig hebt gevonden, hij de deur niet kon openen en naar buiten kon komen. We hebben hem bevrijd en wij hebben hem uit de auto geholpen. ”

Golf Digest meldde dat Woods in de buurt was op het moment van het ongeval en een video opnam voor zowel het tijdschrift als Golf TV, en voegde eraan toe dat hij “maandag goedgemutst was maar niet op de set arriveerde voor de tweede dag van de opnames. ”

Woods is zondag voor het laatst publiekelijk gezien tijdens de Genesis Invitational, een PGA Tour event dat zijn organisatie organiseerde. 

Woods nam in december voor het laatst deel aan het PNC Father-Son Championship samen met zijn zoon Charlie. Kort daarna kondigde Woods aan dat hij een rugoperatie moest ondergaan om een ​​beknelde zenuw te verlichten en nu dit. 

Dat Woods nog in de Masters zal spelen lijkt nu zeer onwaarschijnlijk!