PGA Tour

The Masters: Vijf holes-in-one werden gemaakt tijdens de Par 3-wedstrijd op Augusta en Rickie Fowler wint!

Bryson DeChambeau slaat een slam dunk!

Normaal gesproken lijkt het winnen van de Par 3-wedstrijd niet de ideale voorbode te zijn voor succes op Augusta, aangezien nog nooit eerder een winnaar van deze wedstrijd ook het grote toernooi heeft gewonnen. Maar Rickie Fowler, de Amerikaanse golfer, lijkt zich daar niets van aan te trekken; hij sleepte de overwinning binnen in de Par 3-wedstrijd met een score van 5-onder par, met slechts 22 slagen.

De Par 3-wedstrijd, die voorafgaat aan het grote toernooi, staat bekend om zijn ontspannen sfeer, waarbij veel gelachen wordt en vaak met familieleden wordt gespeeld. Toch was er voor het publiek genoeg spektakel te zien, met maar liefst vijf holes-in-one die werden geslagen. Naast de schitterende kristallen schaal die Fowler in de wacht sleepte voor het winnen van de Par 3 Contest, verdienden ook Viktor Hovland, Lucas Glover, Sepp Straka, Gary Woodland en Luke List prijzen voor hun holes-in-one op woensdag.

Bryson DeChambeau sloeg ook een hole-in-one, zij het nadat zijn eerste slag in het water belandde. De Amerikaan maakte echter een indrukwekkende comeback door zijn derde slag rechtstreeks in de hole te slaan, als een soort ‘slam dunk’.

The Masters 2024 ronde 1 en 2 starttijden: Tiger Woods samen met Jason Day en Max Homa