Ted Potter wint de AT&T Pebble Beach Pro-Am

Het publiek heeft weer genoten van alle celebraties in het AT&T Pebble Beach Pro-Am. In het toernooi speelden tal van bekende mee waar er een aantal die wel erg wilde opvallen zoals de acteur Bill Murray (foto onder). Gekleed als een soort van John Daly wandelde hij onder het geven van high fives over de golfbaan. Soms pakte hij een fles bier en gaf deze dan weer na een paar slokken aan een toeschouwer.

De amateurs slaan van een andere afslag dan die van de professionals en soms was het wel leuk om te zien dat er een aantal waren die daardoor verder sloeg dan de pro’s. De linkshandige Ted Potter Jr. wist het toernooi te winnen met een eindscore van 17-onder par. De Amerikaan die samenspeelde met onder andere de amateur Kell wist met 68, 71, 62 en 69 slagen de overwinning op te eisen. Phil Mickelson, Chez Reavie, Jason Day en Dustin Johnson kwamen met 14-onder net 3 slagen te kort voor een eventuele play-off.

Paul Casey werd met 10-onder de hoogst genoteerde Europeaan in het eindklassement. De Spanjaarden Jon Rahm en Rafa Cabrero Bello werden met 7-onder gedeeld 26e. Zowel Rory McIlroy als Padraig Harrington misten de cut in het toernooi na drie ronden.