Doe mee met een team van 10 op Quinta do Lago!

Quinta do Lago - North Course 18th hole

Quinta do Lago - North Course 18th holeQuinta do Lago, een van de belangrijkste lifestyle- en bestemmingsresort van Europa, ondersteunt wederom een amateurgolf toernooi door deze zomer het Europees 10-kampioenschap te houden.

Deze prestigieuze Algarve locatie wordt al lange tijd beschouwd als een paradijs voor golfers van over de hele wereld. Nu kunnen teams van 10 spelers zich inschrijven voor een wedstrijd op deze baan. Van 3 juni en 8 juni zullen er drie wedstrijddagen zijn die op alle drie de veelgeprezen banen van Quinta do Lago gespeeld zullen worden.

De overnachtingen zullen worden gehouden in het onlangs gerenoveerde Magnolia Hotel op basis van een B & B en een tweepersoonskamer met 2 aparte bedden. Verder omvat het toernooi vier golfrondes en dat bestaat uit een oefenronde twee Stableford-rondes en een scramble-indeling. Er zullen buggy’s en gratis ballen beschikbaar zijn en op het strand zal welkomstcocktail geschonken worden. De transfers naar de golfbanen en een uitgebreid galadiner op de laatste avond zit erbij voor slechts € 800 per speler.

Teams zullen uit 10 spelers moeten bestaan en elke dag zullen er vijf koppels worden gekozen. Teamleden kunnen tijdens het spel van drie dagen niet meer dan één keer aan elkaar worden gekoppeld. Elke dag tellen de beste vier scores mee als het team scoort en de slechtste score wordt weggegumd.

Tijdens de Europese 10s zal op Quinta do Lago – de Noord-, Zuid- en Laranjal gespeeld worden. De South Course is al lang favoriet bij European Tour-spelers en beklom onlangs een indrukwekkende 35 plaatsen tot 43e in de gerespecteerde Top 100-golfbanen van Continentaal Europa 2018.

De North Course, die 92 op dezelfde lijst stond, werd in oktober 2014 geopend na een renovatie van € 10 miljoen door de beroemde golfarchitect Beau Welling, in samenwerking met 2014 Ryder Cup-kapitein Paul McGinley.

Laranjal, geopend in 2008, is ontworpen in de beeldbepalende setting van een sinaasappelboomgaard en is populair bij bezoekers van de Algarve, en won Portugal’s Best Golf Course van 2011 tijdens de Portuguese Travel Awards.

Weg van de fairways, Quinta do Lago ligt op slechts 15 minuten van de luchthaven van Faro en is gelegen in de prachtige omgeving van de 2.000 hectare van het pittoreske natuurpark Ria Formosa. Daarnaast heeft het nog veel meer te bieden dankzij de eersteklas sportfaciliteiten en keuze aan restaurants en bars.

Voor meer informatie over de Europese 10’s en details over de toegang, stuur een e-mail naar Brian Evans op bevans@quintadolago.com of bel met 00351910035760.