TaylorMade M3 ijzers

De TaylorMade M3 ijzers zijn gietijzeren ijzers voor spelers met een lage of gemiddelde handicap en volgen de TaylorMade M1 ijzers op. Het concept is nog steeds hetzelfde met een paar tweaks om zijn positie in het TaylorMade ijzerreeks tussen de P790 ijzers en de M4 ijzers te verstevigen

In vergelijking met de vorige M1 ijzers heeft het chassis een verandering gekregen en is het dunner op zowel de bovenste lijn als de zool, wat volgens mij veel aantrekkelijker is voor betere spelers.

De slankere zool op de M3 beschikt ook over een dunnere Speed ​Pocket die nu een gebogen lijn is in plaats van de haltervorm van de vorige M1 ijzers en dichter bij de stijl van het TaylorMade P790-ijzer.

Het levert nog steeds dezelfde voordelen van extra balsnelheid op bij minder goed geraakte ballen.

Het vergelijken van 6-ijzers op Trackman het M3 6-ijzer was ongeveer 9 meter korter dan de M4 en dat was te wijten aan een snellere balsnelheid en 200 tpm minder spin van de M4 omdat al het andere ongeveer hetzelfde was.

Het geluid en het gevoel van de set was veel beter dan die van M1 en ik zie dat de M3 een echte uitdager is voor single figure-spelers die een middelgrote kop willen met een beetje speelbaarheid, een behoorlijk niveau van vergeving en een beetje technologie op laten zien.