Sergio Garcia naar Callaway!

05 02 2017 garciaHet is officieel Sergio Garcia heeft de switch gemaakt naar Callaway. De winnaar van de Masters in 2017 heeft voor 2018 dus nieuwe clubs in zijn tas. Callaway Golf heeft aangekondigd dat Garcia zich bij zijn tourspelers heeft gevoegd en in 2018 de woods, ijzers, wedges en de putter en met de bal van het bedrijf zal spelen.

De aankondiging zal voor degenen die de branche nauwlettend volgen niet zo verrassend zijn. Sinds zijn splitsing in oktober met TaylorMade is Garcia gespot met verschillende clubs van Callaway in zijn tas, meest recentelijk op het DP World Tour Championship in Dubai in november, waar de 37-jarige Spanjaard een Callaway Great Big Bertha Epic driver in zijn tas had , samen met de Apex MB-ijzers en Mack Daddy-wedges van het bedrijf.

Sergio Garcia wist al 10 keer te winnen op de PGA Tour waarvan het meest recentelijk de overwinning op de Masters 2017.

“Sergio is al bijna 20 jaar een van de meest getalenteerde en charismatische spelers ter wereld,” verklaarde Chip Brewer, President en CEO van Callaway, in een verklaring. “Het zal leuk zijn om te zien wat hij kan doen met onze Callaway apparatuur.”