Strategische samenwerking Leading Courses & Prime Golf Estates

Leading Courses en Prime Golf Estates zijn een strategische samenwerking aangegaan. De samenwerking maakt het voor golfers mogelijk om vastgoed gelegen aan de mooiste golfbanen wereldwijd te vinden.
 

Droomwoning aan de golfbaan

Altijd al willen weten welke prachtige woningen er aan golfbanen (in het buitenland) te koop staan? De samenwerking tussen Leading Courses en Prime Golf Estates maakt dit nu mogelijk dankzij een slimme integratie. Prime Golf Estates’ internationale portfolio van luxe golf- villas, penthouses en appartementen is nu vindbaar op de gerelateerde golfclub pagina’s op Leadingcourses.com. Naast het aanbieden van het meest exclusieve golf vastgoed, fungeert Prime Golf Estates als lokale aankoopmakelaar en helpt het bij het aankoopprocess van A tot Z
 

Markt voor golf vastgoed is booming
 

Door de pandemie is er een duidelijke trend ontstaan voor kopers van onroerend goed om weg te trekken uit de drukke stadscentra naar meer afgelegen gebieden met een hogere levenskwaliteit. Thuiswerken is heel normaal geworden en dankzij de digitalisering kiezen mensen steeds meer voor werken-op-afstand. Golf is van nature een social-distance sport en heeft o.a. daardoor enorm veel aan populariteit gewonnen, met name onder jongeren. Het is dan ook niet verrassend dat de wereldwijde vraag naar golf vastgoed enorm blijft stijgen.
 

De samenwerking
 

Met ruim 14 jaar ervaring in de golfmarkt is Leading Courses een erkend en wereldwijd gerespecteerd bedrijf onder golfers. De integratie maakt het voor Prime Golf Estates mogelijk om een grote groep – internationale – golfers te bereiken. Vice versa, is het voor bezoekers van Leadingcourses.com nu makkelijk om het beste vastgoed binnen golfresorts te vinden en aan te kopen. Via de exclusieve partnership met Prime Golf Estates, voldoet Leading Courses nu aan de grote vraag van de duizenden maandelijkse bezoekers voor golf gerelateerd vastgoed.

 

Over Prime Golf Estates

Prime Golf Estates is opgericht in 2019 door de gepassioneerde golfers en ervaren vastgoedmakelaars Eric Jansen en Edmond van Wijngaarden. Er bleek een enorme behoefte, maar tevens een gebrek aan een overzichtelijk aanbod van high-end vastgoed op ‘s werelds beste golfbanen. Met de lancering van een nieuw platform is het Prime Golf Estates gelukt om het beste golf vastgoed ter wereld in kaart te brengen. 

Op dit moment bestaat de portfolio uit exclusieve woningen en nieuwbouwprojecten aan 60 golfbanen in Spanje, Portugal, Brazilië, Marokko en Hongarije. Met een team van zorgvuldig geselecteerde lokale partners is Prime Golf Estates in korte tijd uitgegroeid tot de leidende golf vastgoed makelaar. In 2021 en 2022 breidt Prime Golf Estates zijn portfolio uit met tenminste 5 nieuwe bestemmingen op meerdere continenten.

Primegolfestates.com
 

Over Leading Courses

Leading Courses is in 2007 opgericht om golfers te helpen bij het vinden en spelen van voor hen geschikte golfbanen over de hele wereld. Op de website is informatie te vinden over ruim 25.000 golfbanen wereldwijd. In de afgelopen 14 jaar zijn er honderdduizenden beoordelingen geschreven die golfers helpen om de beste keuze te maken waar te spelen. 

Vandaag de dag heeft Leading Courses maandelijks ruim 400.000 website bezoekers en biedt het starttijden aan op 1750 golfbanen in 12 landen. Dat maakt het Europa’s grootste platform op het gebied van golfbaan beoordelingen en starttijd boekingen.

Leadingcourses.com