Spelers in het roze tijdens het Omega Dubai Desert Classic

Dubai, 23 januari: Toeschouwers op de OMEGA Dubai Desert Classic van dit jaar hebben de taak om tijdens de zaterdag van het toernooi roze te dragen in een poging het bewustzijn voor borstkankeronderzoek te vergroten en de hele dag door een positieve vrouwelijke boodschap te creëren en geld in te zamelen voor Al Jalilia Foundation, een goed doel dat levens wil transformeren door medisch onderzoek, onderwijs en behandeling in de VAE.

Al Jalila Foundation werd opgericht in april 2013 door Zijne Hoogheid Sheikh Mohammed Bin Rashid Al Maktoum, vice-president en premier van de Verenigde Arabische Emiraten en Ruler of Dubai en is een van de 33 leden van Mohammed Bin Rashid Al Maktoum Global Initiatives, die tot doel hebben de Arabische wereld te verbeteren door humanitair en gemeenschapswerk.

Simon Corkill, Executive Tournament Director, zei dit jaar voor het toernooi: “We zijn zeer verheugd om geld in te zamelen voor uitzonderlijke doelen zoals Al Jalila Foundation en borstkankeronderzoek. Pink Saturday is voor ons een belangrijk onderdeel van het toernooi en we willen zoveel mogelijk bewustzijn creëren voor beide oorzaken en onze toeschouwers informeren over kwesties waar veel mensen in de wereld last van hebben ”.

“Al Jalila Foundation is enorm trots om samen te werken met de OMEGA Dubai Desert Classic voor de‘ Pink Saturday ’van dit jaar. Het toernooi biedt een prachtig platform om ons programma voor borstkanker en het belang van medisch onderzoek en de impact ervan op het redden van levens van patiënten te demonstreren. ”Dr. Abdulkareem Al Olama, CEO van Al Jalilia Foundation.

Pink Saturday wordt een speciale dag in de editie van de OMEGA Dubai Desert Classic en wordt gemarkeerd met verschillende F&B-aanbiedingen, wedstrijden en activaties met roze thema’s door partners en supporters gedurende de dag.

De ‘What Makes Women Great’ roze muur zal een instrumenteel kenmerk van de dag zijn, waarbij toeschouwers de gelegenheid hebben om selfies te nemen voor de roze bloemenmuur, en in staat zijn om meer te leren over deze speciale campagne door een video te bekijken die wordt weergegeven op de centrale muur. Overdag wordt er een Best Dressed in Pink-wedstrijd gehouden, waarbij toeschouwers foto’s in hun outfits voor de muur moeten maken en deze vervolgens moeten posten om kans te maken op een overwinning. Prijzen voor de competitie worden gedoneerd door Emirates Golf Club en Project Beauty.

Er zal ook een berichtenmuur worden opgezet om toeschouwers in staat te stellen te doneren aan het goede doel, waarmee ze vervolgens hun antwoorden op de vraag ‘wat maakt vrouwen geweldig?’ Op de muur kunnen schrijven om een ​​positieve vrouwelijke boodschap te creëren.

World Art Dubai zal een roze kunstthema opnemen in hun expo in de Tournament Town met verschillende tinten roze verf op de kunstaanvalmuur waarmee toeschouwers creatief kunnen zijn en hun ideeën op de muur kunnen schilderen.

F&B-aanbod met roze thema wordt aangeboden voor toeschouwers om in de zon van te genieten met roze drankjes verkrijgbaar bij Barasti & Live Victoriously bar en speciale cocktails voor dames. JA Resorts & Hotels, die een aantal voedselopties hebben in de geheel nieuwe Tournament Town, bieden ook roze F&B aan, terwijl Lindt roze chocolaatjes aanbiedt van hun natuurlijk ‘Box on Wheels’-activering.

Toeschouwers kunnen ook hun inspirerende overlevingsverhalen over vrouwen of kanker naar ARN sturen als onderdeel van hun competitie en maken kans op het winnen van een selectie spannende prijzen. Andere toernooipartners zoals The National en BMW tonen roze linten en stickers rond hun gebieden in Tournament Town om hun steun voor de dag te tonen.

Mediclinic doneert op zaterdag tien gratis mammogrammen op hun expo in Tournament Town, en verspreidt informatiepakketten over het bewustzijn van borstkanker en geeft toeschouwers kortingen op een screening in een ziekenhuis of kliniek. Ze zullen het bewustzijn vergroten voor het werk dat ze al doen in de strijd tegen borstkanker.

Ga naar: https://www.omegadubaidesertclassic.com/buy-tickets/ om horeca-, seizoens- of dagkaarten te kopen.

Ga voor meer informatie over de OMEGA Dubai Desert Classic naar: https://www.omegadubaidesertclassic.com/