Equipment nieuws

SKECHERS PERFORMANCE™ TOPGOLFER MATT KUCHAR WINT SONY OPEN IN HAWAII

De PGA Tour professional boekt zijn tweede zege van dit seizoen op Skechers GO GOLF Pro 4-schoenen

Waalwijk, 17 januari 2019 – Skechers USA, Inc. (NYSE:SKX) feliciteert Matt Kuchar, olympisch medaillewinnaar en ambassadeur van Skechers Performance, met het winnen van het Sony Open op de Waialae Country Club gisteren in Honolulu. Kuchar – die speelt op Skechers GO GOLF-schoenen – pakte met een score van 22 onder par zijn tweede titel van dit seizoen. Daarmee schuift hij zeven plaatsen op naar de 2e plaats in het FedEx Cup-klassement.

 ‘Het was een geweldige week en ik heb veel vertrouwen in mijn spel,’ aldus Matt Kuchar. ‘Comfort op de baan is ontzettend belangrijk. Daarom ben ik blij dat ik altijd op de steun van Skechers kan rekenen.’

‘We zijn ontzettend trots dat we deel mogen uitmaken van het team van Matt Kuchar in wat nu al een topseizoen is voor deze fantastische sporter,’ aldus Michael Greenberg, directeur van Skechers. ‘Met zijn inzet en de manier waarop hij altijd doorzet voor de winst, is hij een grote inspiratie. Voor ons is het fantastisch dat de fans hem zijn successen zien boeken op Skechers GO GOLF-schoenen.’

Kuchar is een toonaangevend en gerespecteerd golfer sinds hij in 1998 als U.S. Amateur Champion doorbrak in de golfwereld. Ook als prof is hij een vaste waarde in de hoogste regionen van de ranglijsten. In 2013 boekte hij voor het eerst twee zeges in één seizoen en versloeg hij met het Amerikaanse team bij de Presidents Cup het internationale team. In 2016 won Kuchar op de Olympische Spelen voor Amerika een bronzen medaille en maakte hij deel uit van het winnende Amerikaanse team bij de Ryder Cup. Seizoen 2019 is nu al memorabel, met meerdere titels in één seizoen. Iets waar hij dus nog maar één keer eerder in zijn carrière in slaagde. Met 100 top-10-noteringen sinds 2001 en negen overwinningen op de PGA Tour op zak staat Kuchar op plaats 22 in de Official World Golf Rankings.

Kuchar trad in 2014 als één van de eerste professionele topgolfers toe tot het Skechers Performance Golf Team. Andere succesvolle golfers die spelen op Skechers GO GOLF, zijn Brooke Henderson, Wesley Bryan, Russell Knox, Colin Montgomerie en Billy Andrade. Kuchar trad op in een aantal humoristische reclamespots voor onze Skechers GO GOLF marketingcampagnes.

De Skechers Performance GO GOLF-lijn, bekend om zijn lichtgewicht, kwalitatief hoogwaardige, stabiele en comfortabele modellen, gooide hoge ogen in de categorie golf, en schaarde zich daarmee in dezelfde klasse als de onderscheiden hardloop-, wandel- en sportschoenencollecties van het merk. De Skechers Performance GO GOLF-lijn biedt sporters comfort en bewegingsvrijheid in een grote verscheidenheid aan stijlen, uitgevoerd in vochtafvoerende materialen in een variatie van kleuren voor zowel dames als heren.

Skechers Performance GO GOLF is verkrijgbaar in Skechers-winkels en via skechers.com, evenals bij een aantal geselecteerde winkels, waaronder gespecialiseerde golfwinkels.