Equipment nieuws

Shot Scope lanceert het nieuwe X5 GPS horloge

Edinburgh, Verenigd Koninkrijk – 20 maart – Shot Scope, marktleider op het gebied van geavanceerde GPS-, afstandsmeter- en shot-tracking-technologie, heeft het geheel nieuwe X5 GPS horloge gelanceerd, waarmee gebruikers zowel op als buiten de golfbaan een gestroomlijnd, geavanceerd apparaat krijgen.

De volgende product evolutie binnen Shot Scope’s bekroonde prestatie-tracking-assortiment, de X5, is een stijlvol horloge boordevol functies dat moeiteloos elke slag op de baan registreert via Shot Scope’s nieuwe en verbeterde lichtgewicht tracking-tags van de tweede generatie.

De X5 is voorzien van een helder, full-colour touchscreen en een omringende keramische bezel en heeft een indrukwekkende esthetiek en biedt marktleidende technologie in een echt opvallend ontwerp.

“Het is meer dan alleen een golfhorloge, met moderne functies zoals aanpasbare wijzerplaten en een ingebouwde stappenteller, waardoor golfers aan al hun behoeften kunnen voldoen in één naadloos product”, aldus David Hunter, Chief Executive Officer bij Shot Scope. “De X5 geeft je alle tools om je spel beter te leren kennen en met een stijlvol ontwerp is het de perfecte aanvulling op je golfuitrusting op de baan.

“Het ontwikkelen van een GPS-horloge met mogelijkheden voor het volgen van slagen die op en naast de baan kunnen worden gedragen, was iets wat ons is gevraagd, en de X5 presteert op alle fronten.”

Met toegang tot meer dan 100 prestatiestatistieken voegt de X5 zich bij de productfamilie voor shottracking binnen het Shot Scope-assortiment en helpt het de golfer om lagere scores te behalen en beter golf te spelen.

Bovendien bouwt het nieuwe apparaat voort op de kwaliteiten van zijn voorgangers en omvat het 36.000 vooraf geladen golfbanen wereldwijd, compleet met zeer nauwkeurige voor-, midden- en achterafstanden tot alle greens, hindernissen en doglegs. De greenweergave is geëvolueerd om de vorm van de green vanaf elke locatie op de baan weer te geven, waardoor golfers de pin naar de juiste locatie voor de dag kunnen slepen en neerzetten.

Met een nieuwe digitale scorekaartfunctie kunnen spelers nu hun scores bijhouden terwijl ze spelen. De power-sense-technologie van Shot Scope werkt achter de schermen om ervoor te zorgen dat de X5 elke slag nauwkeurig volgt, zodat golfers ongestoord kunnen spelen.

Het nieuwe X5 GPS-horloge van Shot Scope biedt de beste optie in zijn klasse als het gaat om het volgen van slagen op de baan en met toonaangevende statistieken die zonder extra kosten of abonnementen beschikbaar zijn, kan het niet eenvoudiger zijn om te beginnen met het verbeteren van uw spel.

Er zullen opwindende nieuwe ontwikkelingen van het team blijven komen, met een gloednieuw full-hole view-display als onderdeel van een toekomstige update in 2023, zonder extra kosten voor de gebruiker.

De Shot Scope X5 zal verkrijgbaar zijn in zeven strakke kleurencombinaties; Stealth Black, Steel Grey, Midnight Blue, Prestige White, Prestige Black, Classic Black en Classic White. Het nieuwe golfhorloge kan worden gekocht op www.shotscope.com, evenals bij grote golf winkels en online winkels in Engeland voor rond de 279,99 pond in Nederland zal het horloge 349.99 euro kosten.