Equipment nieuws

Shot Scope lanceert de V5 GPS- en schotvolgende golfhorloge – de nieuwste update binnen de populaire V-serie

Edinburgh, -Shot Scope, de marktleider in geavanceerde GPS-, afstandsmeter- en schotvolgtechnologie, heeft de V5 GPS- en Shot Tracking-horloge gelanceerd – uitbreiding van de populaire V-serie met een nieuw geavanceerd en functioneel slim apparaat, dat automatische prestatie-tracking biedt.

Voortbouwend op het succes van het V3-model, heeft de V5 een schone esthetiek met een sportieve matzwarte bezel en zit boordevol game-verbeterende functies, waardoor elke golfer zijn ervaring op de baan kan maximaliseren.

De V5 staat naast de populaire en aanpasbare G5 GPS-horloge en het premium touchscreen X5-prestatietrackinghorloge. Het vertegenwoordigt een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, zonder abonnementskosten en geautomatiseerde prestatiecapaciteiten – als aanvulling op het uitgebreide assortiment en de keuze aan producten van Shot Scope.

“Het is het complete golfhorloge, waarbij elk aspect van het spel naadloos wordt opgenomen en geanalyseerd,” aldus David Hunter, Chief Executive Officer bij Shot Scope. “Onze klanten die vertrouwd zijn geraakt met het vorige model zullen enkele fantastische game-verbeterende upgrades zien, zoals de toevoeging van Dogleg-gegevens, een digitale scorekaart, Green view en pin-plaatsingsinformatie, evenals een strakkere ronde ontwerp dat gemakkelijk buiten de baan gedragen kan worden.

“De V5 levert geavanceerde technologie, maar een eenvoudige esthetiek – met een levendig, volledig leesbaar kleurenscherm en meerdere kleurendisplayopties. We weten dat een touchscreen niet voor iedereen is, dus de V5 biedt een alternatief voor golfers die op zoek zijn naar meer tastbare horlogefuncties om naadloos door de nieuwe functies te navigeren met behulp van de eenvoudig te gebruiken knoppen.”

De V5 stelt golfers ook in staat om updates binnen de app te krijgen, met name binnen MyStrategy, voor op data gebaseerde inzichten in hoe strategisch een bepaalde baan te spelen. Bovendien kunnen golfers met een Shot Scope-apparaat meer dan 100 spelstatistieken verkennen, waaronder Strokes Gained en Handicap Benchmarking, zonder extra kosten via de app.

De hole-kaarten geven een overzicht van de volledige hole om golfers te helpen bij het navigeren door lastige afslagen, door te begrijpen waar eventuele gevaren zijn of wat hen te wachten staat bij een blinde afslag. Golfers kunnen hun weg banen rond de baan met de V5 comfortabel om hun pols.

Toegang tot meer dan 36.000 voorgeladen banen wereldwijd betekent dat het spelen van meer golf nog nooit zo eenvoudig is geweest. Naast een batterijlevensduur van lange duur die twee rondes golf bestrijkt, schakelt de V5 gemakkelijk tussen meters en yards om alle golfreizen over de hele wereld te dekken.

Het Shot Scope V5-horloge is een van de meest betaalbare golfhorloges op de markt en is verkrijgbaar in het zwart; met de mogelijkheid om alle displayfuncties te personaliseren, afhankelijk van de persoonlijke stijl. Het nieuwe golfhorloge kan worden gekocht voor de verkoopprijs van £ 239,99 (€ 279,99) bij grote retailers en online op www.shotscope.com.