Shot Scope gaat verkregen data gebruiken voor het verbeteren van prestaties

Edinburgh, VK – 27 januari 2021 – Shot Scope, de marktleider op het gebied van prestatie tracking technologie, heeft een aanzienlijke reeks upgrades voor zijn platform aangekondigd, waardoor gebruikers gegevens over alle facetten van hun spel kunnen bekijken op hun mobiele telefoon.

Opgenomen slagen is een manier om te analyseren waar een speler zit wanneer hij elk aspect van zijn prestatie vergelijkt met spelers in de rest van een dataset. Deze benadering van prestatieanalyse stelt Shot Scope-gebruikers in staat om een ​​beter begrip te krijgen van de gebieden van hun game waaraan ze moeten werken om hun algehele scorings gemiddelde te verbeteren. 

De release van slagen die zijn verkregen op het prestatie-tracking platform van Shot Scope maakt deel uit van een bredere update van de Shot Scope-apps, inclusief nieuwe prestatie pagina’s, ronde overzichten en sociale functies.

De slagen zullen geleidelijk worden vrijgegeven op het Shot Scope-platform in drie afzonderlijke fasen. Phase One is vandaag gelanceerd en is een overzicht release met verkregen slagen, waarbij de statistieken van gebruikers worden vergeleken met Tour-golfers.

Het overzicht geeft de verkregen gegevens voor afslagen, short game en het putten voor individuele rondes en filters zoals de laatste vijf of 10 rondes. Voor alle Shot Scope-gebruikers worden behaalde slagen gedateerd met gegevens van voorgaande jaren (75 miljoen + schoten) om de best mogelijke ervaring te garanderen.

De tweede fase van de uitrol van de Shot Scope-slagen, die in het voorjaar wordt verwacht, zal worden uitgebreid op de eerste release, met verzamelde informatie over trends en inzichten in de prestaties van golfers. Denk aan informatie over tee-shots in de loop van de tijd, tee-to-green-statistieken en tee-shots per hole-afstand (dezelfde subcategorieën zijn van toepassing op benaderingen, short game en putten).

In de laatste fase van de implementatie kunnen Shot Scope-gebruikers hun prestaties vergelijken met golfers met een vergelijkbare handicap. In eerste instantie zal dit in de categorieën 0-5, 5-10, 10-15, 15-20 en 20-25 zijn, met in de toekomst meer specifieke handicap-updates beschikbaar via software-updates. Fase drie zal naar verwachting in juni 2021 worden geïntroduceerd.

“Dit is een heel belangrijke vooruitgang voor ons platform voor het volgen van prestaties”, zei David Hunter, CEO van Shot Scope. “We hebben gebruik gemaakt van feedback van gebruikers en hebben erkend dat behaalde slagen een enorm belangrijk aspect van spelverbetering zijn.

“De mogelijkheid voor golfers om hun spel tegen anderen te beoordelen met een druk op de knop, zal hen echt helpen om gebieden van hun spel te identificeren die moeten worden ontwikkeld, waardoor ze uiteindelijk beter kunnen golfen.”

Shot Scope V3-gebruikers hebben onbeperkte toegang tot prestatiestatistieken van Tour-kwaliteit met één druk op de knop. Meer dan 100 verschillende analyses kunnen worden bekeken via de Shot Scope V3 mobiele app of het online dashboard van Shot Scope met verschillende clubs, tee-shots, benaderingen, short game en putten.

Ga naar www.shotscope.com voor meer informatie over Shot Scope-producten en -accessoires en om ze te kopen.